Bursa Tarım Fuarı çiftçileri bekliyor

EKONOMİ

Türkiye otomotiv sektörünün faaliyetteki en köklü üreticisi TürkTraktör, 8-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 21. Bursa Tarım Fuarı’nda en çevreci ve yeni ürünleriyle yer alıyor. New Holland T4B Faz 5 Kabinli, T580S Kabinli, TT60 Classic Kabinli ile Case IH Quadtrac 715, Puma X ve Maxxum AD8’i ilk kez Bursa’da sergileyen TürkTraktör, Otonom Tarım Robotları başta olmak üzere Hassas Tarım Ürünleri ve Tarımsal Ekipmanları da çiftçilerin beğenisine sunuyor.

TürkTraktör Şirket Lideri Matthieu Séjourné, bereketli toprakları ve geniş ürün çeşitliliğiyle Türk tarımının can damarı şehirlerinden Bursa’da çiftçilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. TürkTraktör’ün 70. yılı vesilesiyle Bursa Tarım Fuarı’nın bu yıl kendileri için ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Séjourné, “Türkiye otomotiv sektöründeki 70. yaşımızı kutladığımız bu dönemde Bursalı çiftçilerimizle buluşmak için fuar dönemine güçlü bir şekilde hazırlandık. Sürdürülebilir tarımın en önemli anahtarı olan son teknoloji traktör, ekipman ve hassas tarım ürünlerimizi Bursa’da sergilemekten heyecan duyuyoruz” dedi.

New Holland T4B Faz 5 Kabinli, T580S Kabinli, TT60 Classic Kabinli ile Case IH Quadtrac 715, Puma X ve Maxxum AD8’in lansmanını Bursa’da yaptıklarını belirten Séjourné, “70. yılımız itibarıyla ürün gamımızda dünya standartlarındaki en son ve geçerli emisyon seviyesi olan Faz 5 geçişini tamamladık. TürkTraktör olarak Faz 5 emisyon seviyesindeki 6 yeni traktörümüzü ilk kez Bursa’da sergiliyoruz. New Holland T4B Faz 5 Kabinli, T580S Kabinli, TT60 Classic Kabinli ile Case IH Quadtrac 715, Puma X ve Maxxum AD8 traktörlerimizin çiftçilerimizin beğenisini toplayacağına inanıyoruz. Yakın zamanda tanıttığımız elektrikli traktörümüz New Holland T3 Electric Power’ı da Bursalı çiftçilerimizle buluşturuyoruz. Traktörlerimizin yanı sıra Otonom Tarım Robotlarımızı da ilk kez Bursa’da tanıtıyor olacağız. Ekipman tarafında sergilenen New Holland yeni CX 8.70, TC 5.90 biçerdöverler, yenilenen modeli ile Teleskopik Yükleyici, New Holland FR550 Kendi Yürür Silaj Makinesi, New Holland ProBelt Silindirik Balya Makinesi, New Holland Density Büyük Balya Makinesi ile Case IH Density Büyük Balya ve Yeni Tasarım RedPro İlaçlama Makineleri’nin de büyük ilgi toplayacağına eminim. Çiftçilerimizi Hassas Tarım Ürünlerinde yerli olarak geliştirilen TTConnect ve TTGuide sistemlerimizi de yakından incelemeye davet ediyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.