Gemlik’te 3 kişiyi yaralayan zanlı yakalandı

ADLİYE

Gemlik’te yaşanan ve 3 kişinin yaralandığı silahlı saldırı olayı, sonrasında Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlının kimliğini tespit ederek yaptığı çalışmada, zanlı Davut S., Yenişehir’de yakalandı. Olayın sebebinin zanlının uzun zamandır tahsil edemediği alacağı olduğu ortaya çıktı.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından derhal harekete geçerek geniş çaplı bir arama başlattı. Titizlikle sürdürülen operasyon sonucu, Davut S. Bursa Yenişehir’de yakalanarak gözaltına alındı ve Gemlik’e getirildi.

İlçe emniyet müdürlüğüne getirilen zanlının iddialara göre, Davut S. defalarca kez İ.K.’den alacağını talep etmesine rağmen her seferinde oyalandığını öne sürdü. Olay günü ise İ.K.’nin borcunu ödemekten kaçınması ve kaçmaya çalışması sonrası, Davut S. yanında taşıdığı silahı çekerek, İ.K.’nin arkasından ateş açtı. Ancak kurşunlar, kaçmaya çalışan İ.K. ile birlikte o sırada olay yerinde bulunan iki kişiye daha isabet etti.

Şüpheli Davut S,, iki masum kişinin yaralanmasından dolayı büyük pişmanlık duyduğunu belirterek, asıl amacının sadece İ.K.’yi korkutmak olduğunu söyledi. İki şahsın yaralanmasının tamamen istenmeyen bir durum olduğunu ifade eden S., olayların bu noktaya gelmesinden ötürü üzgün olduğunu dile getirdiği öğrenildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ederken, yaralanan üç kişinin tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
Zanlı Gemlik adliyesine sevk edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.