Motosiklet araca çarptı: 2 yaralı

ADLİYE

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Göl Yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında ana yoldan yan yola dönüş yapmak isteyen bir otomobile aynı yönde gitmekte olan motosiklet çarptı. Savrulan motosiklette bulunan sürücü ile arkasındaki bir yolcu yaralandı.

Kaza saat 18.00 sıralarında Orhangazi’de Göl Yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre R.C.A.(26) idaresindeki 34 HRP 649 plakalı otomobil, Göl istikametinden Orhangazi istikametine doğru seyir halindeyken bir fabrikaya ait otoparka dönüş yapmak istedi. Bu esnada aynı yönde gitmekte olan B.E. (18) idaresindeki 16 BLP 046 plakalı motosiklet dönüş yapmak isteyen otomobile yandan çarparak savruldu.

Çarpmanın şiddeti ile savrulan motosiklette bulunan sürücü B.E. ile birlikte arkasında yolcu olarak bulunan H.K.(40) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine ambulanslar sevkedildi. ilk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Vatandaşlar göl yolunda son günlerde artan kazalar nedeniyle yol için farklı önlemler alınmasını istediler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.